Thursday, November 12, 2009

Tadika Kanak-Kanak Bijak; Hari Sukan

Bismillahirrahmannirahim....
Salam n selamat malam semua...

Menggil rasa nak taip entry malam nih, punya laa lama x mencoret2 kat sini. Udah jadi bilik mayat ker hape blog aku nih. huhuuuuu.....
Ntah lerr, dengan idea yang kering kontang, gagah jugak utk sharing apa2 yang patut kat uols...

ahaaa, bagus jugak. Kan blogging ni salah satu terapi minda. (Sebenarnya hari ni jiwa lara... uhukss~)

Feel aku... "Lamanya tak menjenguk 'mindaserikandi'

Alangkah banyak nyer jugak citer yg Azie nk share ngan uols....,
Begini laah jadinya bila dah bertukar profesion (betoii ker spelling tuh...hahaaa .. abaikan) but aku still seorang businesswoman tegar. Heee;D
Apa yg duk sibuk sgt??? tu leeer..... hari2 ada jer apointment. Bila kala nyer aku nak berblog??? Tapi Alhamdulillah, itu laa namanya rezeki n apa yg lebih penting jgn lupa diri, selalu ingat Dia dan Syukur dengan setiap kurniaanNya,.... amin....

Wokess, pasai dah lama x jenguk, ni nak tayang story about my kids. Yang lebih utama mengabadikan kenanagn n kisah dua org permata hati ibu nih. (harap2 blog ni panjang umur )

Abg long yang dah semakin membesar, dah tumbuh gigi baru dan dah pandai macam2. Tak kurang jugak dgn adik. Tapi tu leer, bila masing2 dah cerdik pandai, panjang akal bukan main. Macam2 ragam ngan depa ni.... isk, pening jugak sekali sekala.

Ini kisah sebulan yang lepas....
Aktiviti depa kat umah, kat sekolah,... uiksss macam2. Sama naik busy nyer dgn ibu dorang. balik sekolah jer dorang sibuk2 nyanyi... ada lagu baru yg teachers ajar katanya. Owwhhhh, rupanya lagu untuk sport day, heeeee.....
Sangat2 hebat n ibu sgt bangga dgn anak2 ibu, 10.10.09 blangsung sport day di TADIKA KANAK-KANAK BIJAK.............. Abg long n adik menunjukkan kebolehan dan kegerdasan yang luar biasa hebat. Hasilnya... taraaaa............Jom layan aksi2 abg long n adik sepanjang Hari Sukan Tahunan TKKB.








Abg long collect 2 Pingat Emas dan Satu Perak,
Adik pulak, 2 Pingat Emas dan Satu Gangsa.


Thanks to all teachers yang bagi tunjuk ajar dan melatih anak2 ibu. Ibu akan sentiasa memberi sokongan padu kat anak2 ibu, dalam susah atau senang, dalam suka atau duka. Really love both of you, sooooo much!

Salam buat semua, salam sayang~Azie,

3 comments:

h4ni3 said...

huhuu.. memang.. lamanya la k.azie menghilang.. kemanakah?

kereta yg kena langgar hari tu sudah ok kah?

Mawar_berduri said...

Tahniah buat due permata hati k.azie .. ;)

Dj Epoi said...

Kerja banyak arrrrrrrr tuh....

Alhamdulilah......Buzy tuh maksudnya.....tgh banyak kerjaaaa kan?

Roger Gua eik...ada rumah yg nak tolong jualkan...3 bijik
serius!!