Sunday, June 14, 2009

Anda hebat!

Assalamualaikum, selamat petang dan salam sayang!
Hahahaa….
Ingat tak azie cite pasal azie attend WRTL last week. Then, hari ni azie pagi2 dah kuar beli METRO ahad, sbb Dr Azizan dah remind about kejutan yg dibuat dalam METRO hari ni.

Thanks! Memang ada kejutan yang best sebab pihak Richwork Resources (Dr Azizan) akan menganjurkan satu “Seminar Kenali Potensi Diri”dan sebanyak 10,000 tiket yg bernilai RM495/seorg akan diberikan PERCUMA. Waaaaaaaaaaa…… hebat, memang hebat! Peluang yg hebat ini diberikan secara percuma bersempena ulangtahun pertama WRTL. Azie sure, azie akan dpt tempat dan menjadi salah seorg peserta tersebut. Tadi dah try call, but still tak dpt menembusi talian, huhuhu…. Betapa ramainya rakyat Malaysia yg hebat2 dan ingin merebut peluang ini!

One more things yg azie nak share ngan u all…….. masa Azie attend WRTL last week kat Jb tu, seperti biasa diakhir sessi Dr Azizan minta semua peserta mengisi borang maklum balas. Azie pun menjalankan tanggungjawab yg diamanahkan tu. Hehehe… panjang lebar jugak laa azie bg ulasan, well…. Just luahkan dan kongsi apa perasaan dan apa yg Azie dpt melalui program tu. Hikss hikss hikss…. Tak sangka pulak, sebahagian komen Azie terpilih utk disiarkan kat METRO hari ni bersama beberapa komen peserta yg lain, Hehee… Thanks Dr Azizan n all krews! Hopefully mereka kat yg luar sana akan sama2 berpeluang dan merasakan kehebatan program ini, bukan sekadar menyelongkar rahsia tarikh lahir anda, malah ianya mampu mencungkil rahsia keistimewaan dan bakat anda. Mana tahu ianya bakal memberi pulangan besar kepada diri anda sendiri! Macam yang berlaku kat kawan baik Azie tu, hiks hikss…. Sekarang tgh bekerja keras sbb, dia dah tahu yg dia sgt berpotensi untuk berjaya dalam hidup dia, dia punyai bakat dan sgt hebat sebenarnya. Spt dalam business MLM, walaupun banyak kali gagal sebelum ni, at least dia dah tahu apa punca dan sebab musababnya. So, harap tidak akan melakukan kesilapan yg sama, fokus dan bertindak mengikut kemampuan dan kehebatan diri! Waa waaakkk… tup tup, jadi Jutawan MLM gitu! Azie doakan yg terbaik buat Syam, aminnn….

Ini komen Azie yg tersiar kat METRO AHAD hari ini, 14 Jun 2009:
HALATUJU YANG JELAS
“Ilmu dan tunjuk ajar yang saya dapat dalam program ini teramat bererti untuk diri saya sendiri! Segala tekanan, masalah, rintangan dan halangan yang melanda hidup, telah saya ketahui akan puncanya. Kini saya bakal transformasi sesuatu yang saya nampak jelas dan terang jalannya. Alhamdulillah serta terima kasih di atas program dan Dr Azizan sendiri yang memang hebat!”
Rozila Nawawi – Kajang, Selangor.

K u all, semoga kita sentiasa berfikiran positif, mengeluarkan dan menarik energy2 yg positif dan menjadi org yang berjaya. Yakin dan fokus dengan apa sahaja matlamat hidup anda. Merancang dengan bijak, bertindak dengan tepat. Anda memang hebat!

Salam motivasi, salam sayang dari Azie~

No comments: