Saturday, July 25, 2009

Gataii tangan!

Ari ni aku gataiiiii tangan pi godek2 blog, ini kess bekenan kt blog org, pastuh sajerk konon2 nk ubah kasik cantik2 blog aku ni, sekali ambik koooooooooooooooo.... aku kehilangan banyak menda kt blog aku nih! Itu nasib baik ada back up, so... tak de laa ilang sumer, but jenuh jugak bila nak masukkan gambor tu semula satu2, n lagi senarai blog kawan2 yg aku dah add pun udah ilang jugak.
aku pun terhegeh2 laaa.......

Dari terghari tadi aku duk terkial2 masukkan balik satu2... n akhirnya berjaya dgn perasaan yang agak2 mengong dan bengang ngan diri aku sendiri [mood kebingungan] chittt!
Kalau laa boleh aku telan dan pulun2 key board nih, mau aje.... grhhhh...
Oh Noooo!!!!

2 comments:

Eazy Izzuddin said...

ohoho
2 la...
len kali jgn gatai tgn
=D
klau nk wat blik sume tu mmg mkn mase
huhu

aZZiela said...

huhuuuuuuu, sib baik dapat gak! kalau idak.... no no no no noooooooo........