Monday, July 27, 2009

n3 tumpang lalu....

............Hye alls,.............

n3 yang secoit ni just nak intai2 korang. Dont worry, walaupun Azie tak sempat nk berceloteh kat blog ni, Azie tetap ambik kesempatan tuk baca coretan uols... kawan2 blogger yg baik hati sumer nyerr. Heeeeeeee....
Perghhhhh..... bz sungguh ari nih!

Banyak story nak share ngan uols pasal 2 hari yang berlalu ni. Tapi tu laa kan, detik masa yang tik tok tik tok tanpa henti ni amat mencemburui kita.... huhuuuuuuuuuuu.....
Nanti Azie akan share ngan uols, pertamanya pasal Program MASS yang Azie attand last Saturday, lagiii about birthday my hensm boy, Adam Haiqal....n then pasal Seminar Kenali Potensi Diri with Dr Azizan,....... lagi pasal kasut baru n banyakkkkkkkk lagiii dan lagiii dan lagiii....
Maybe malam ni Azie cuba luangkan seberapa banyak masa yang boleh n conteng puas2 kat blog ni. Hahaaaaa.... wait for me k!
Bye n chioowwwww.... peace!
*sebenarnyaa tak de laaa busy sampai camni punn...heeee

4 comments:

Eazy Izzuddin said...

okays...
akan ku tgg ..
xD

Umi Syida said...

sibuk2 pun jangan jadi makin kurus pulak...nanti sian badan...

su said...

sibuk2 pun jangan jadi makin kurus pulak...nanti sian badan...

su said...

sibuk2 pun jangan jadi makin kurus pulak...nanti sian badan...