Monday, August 3, 2009

Award dari MM lagik!

Salam alls....
Entry ni khas untuk tayang n tempek award yang diterima dari my lovely blogger friend, cik puan MAMAMANJA. Singkatannya... MM.

Thanks MM ea... di atas award yang sgt cun nih.

Award ni bersempena dgn kesudian daku memeriahkan contest yang dianjurkan oleh beliau. Walaupun tak menang dan tak dapat hadiah yg diidam2kan tuh... tak pe lah. janji kita enjoy! heheee.......... yang best jugak bole huhaaa huhaaa n eratkan silaturrahim kat sini, tak gitu MM???


Ini dia award yang cun abess... taraaaaaaaaaaaaaa........

Award yang ni pulak khas untuk kawan2 tercinta MM.... aku lah salah seorang daripadanya.. heeehee... thanks again MM.

3 comments:

Eazy Izzuddin said...

congrats2
xD

Mamamanja said...

hehehe.. dah tempek erk award..
thnx erk sudi amik award yg x seberapa tuh

aZZiela said...

eazy,
thanks...

MM,
award yg cun. sama2........