Monday, August 3, 2009

Bila dua2 demam

Hujung minggu yang baru berlalu memang penuh cabaran. Menguruskan abg long dan adik yang dua2 demam. Sian anak2 ibu. Ibu pun hampir n nyaris2 terkena jangkitan demam dan selsema. Tapi, ibu kena kuat semnagat dan cuba lawann sedaya upaya. Kalau ibu sakitt........ sape pulak yang nak caring abg long n adik.
Ari ni abg long n adik tak pegi sekolah.........

Oucchh...
Sampai ptg ni pun kepala ibu still pening... dah 3 malam ibu berjaga tengokkan anak2 ibu. Ibu doa sangat2 supaya anak ibu cepat baik, cepat sembuh. Esok kita dah boleh pergi sekolah, main dgn kawan2. Minggu ni jugak, ibu kena banyak rest, ibu tak mau laa anak2 ibu sakit melarat, siann kat anak2 ibu, kan. Lagipun hujung minggu ni pulak ibu kann nk tinggalkan abg long ngan adik lagi.

Abg long ngan adik kuat semangat kan, cepat baik yer sayang......... luv both of u, muahsss....


1 comment:

Eazy Izzuddin said...

skang musim demam...
huuuu
get well soon...
=)