Thursday, August 6, 2009

Jejak pagi buta

Salam alls.............. SELAMAT PAGI.

See, dah kul 1.49am. Hua hua hua........ mata ku still membulat n gigih menjadi blogger tegar dipagi2 buta begini.

Wokey, actually kul 1am tadi baru sampai umah, Azie dari kelas. MASS Coaching Program with Coach Azlan. Masuk umah jer nengok abg long n adik pun dah lena tido. Adik macam terjaga sket bila azie sembang2 dgn Ayie. Huhuuu.... rasa2kan badan adik, macam dah panas balik sket. Nampaknya adk belum stabil lagi... Aduiiii..... susah nyer ati ibu ni, sayang....
Xpe, kawan2 semua doakan adik cepat baik ya... selebihnya Azie akan uruskan adik sebaik yg boleh.

Xtually x mau laa citer pasal kelas tadi, just nak jenguk2 uols n nak check email jap. Saje buat entry gataii pagi2 buta nih. Haaahaaaa.... lena laa korang sumer diulit mimpi indah, kan. Oh! Sungguh best sekali agaknya...

MmmMMmMmm....
Kelas tadi memang hebat dan menarik walaupun sekejap. Nanti Azie bt entry khas pasal kelas tadi, n share with uols apa yang Azie dapat dlm kelas. Alaaa, macam selalu tu. Heeeee...
Nak citer time ni sungguh tak koseeer dan tgh kebingungan, so kurang syok laa untuk menggoreng ayat2 attrack uols. Hua hua hua...

For now, sambil layann blog,... sambil makan chocolate kek yg sempat Azie tapau tadi. Sungguh cedapp menjilat jari kek chocolate ni. Kek perpisahan kami ni, kenkonon leer... disediakan khas oleh kak Azah... thanks kak... muahs2X sayang akak! :-)

Harap hari yang baru bermula dgn indah pagi ini... akan memberi sinar berpanjangan buat Azie n buat semua........
Permata hati ibu lena sekali.... terliur pulak tgk bantal yg dipeluk abg long, empuk sungguh!
Meh ibu test letakk kepala jap.........ZZzZzzzZzzz........
Wuhuuuu... cedap nyeerrr. Ape lagi... jom tido.Heheeeeeeeeeeeee.. tetiba!

Sebenarnya memang dah ngantuk sangat2 dah ni. Azie publish dulu entry ni. Kalau perlu masuk gambor, esok Azie edit semula. Blog kawan2 pun Azie dah terjah dan sempat tinggal jejak. Esok Azie try curik masa utk buat entry sebagai bekalan sbl Azie attand course 3 hari. See all soon....... luv uols, bye!

Salam...................~Azie

1 comment:

dotblogspotdotkom said...

time tu pakcik dah tidoq.... ngantuk sangat.... huhuhuhu