Monday, August 10, 2009

Luar Biasa HEBAT

Salam n selamat malam semua........

...wahhh wahhh wahhh... pengiktirafan buat diri aku sendiri. TAHNIAH AZIE!

ari ni bertindak cergas dan cerdas,......... memulakan hari dengan doa, berkat dariNya dan teknik alpha selepas RKMJ semalam, menjadikan hari yang sungguh luar biasa buat Azie. Percaya atau tidak.....??? terpulang laah pada uols, tapi azie nak nasihatkan BAIK JANGAN PERCAYA... sehinggalah korang rasakan sendiri kehebatannya. Azie susah nak describe n sharing kat sini, sebab 'ilmu yang lebih baik dan berkesan adalah dengan berguru'.

Ohooo... dah tersasar,
sebenarnya nak citer pasal ilmu yang dipraktikkan, jika kita ikhlas dan istiqamah, nescaya akan memberi manfaat yang besar. Itu pun dengan izin Allah SWT. utk hari ni, berkesan yang macamana??? ermm... azie just bagi gambaran, hari ni sale azie meningkat lebih 80% jika nak dibandingkan dengan hari2 biasa. Luar biasa! ...Alhamdulillah...

.............. malam ni nak celebrate my besday... ohoooo.... heheee..
yang ke berapa??? cuba teka..... (soalan ditujukan khas kepada yang tak tahu sahaja...)
sape yang dapat teka dengan tepat, ada hadiah menanti.... hahaaa...
klu: "aku masih muda dan sentiasa muda" ;-)

wokey2.... undur diri dulu, kita cerita-cerita lagiii next time. ada n3 panazzzzz..... TUNGGU!

sebelum tu, nak invite uols singgah blog kawan azie yang terchenta, chetat69. xtually his is new blogger n harap2 korang support laa dia, giv apa2 sahaja pendapat n panduan, K! 'the more u give, the more u get'
hahaaa... dia ni pun bukan sebarangan tau, powerful man gitu. Jutawan muda. Betul tak Syam??? eheeee... tolong promote jerk.

k, chiaoow n bye2. Assalamualaikum WBT.

3 comments:

Eazy Izzuddin said...

wah
anda mmg LUAR BIASA HEBAT..
=D

Ross said...

HaPpy BirthDay K.Azie .....dah belated ke blom ni ? xpe.....ape yang penting ?...Wish jugak kat k.Azie .. :)

HapPy BirThDay ..Semoga PanJang UmuR Dan TeRus Success uNtuK mEnJaDi WaNita YanG BeRjaYa !!!!

aZZiela said...

Besday nyer hari ini. 11 Aug.

Thanks Ross....... muahss muahss...